top of page
maan Starend

Training in Amsterdam

Vanaf zaterdag 10 februari
11.00 tot 16.00 uur 

De magie van astrologie

3 bijeenkomsten praktisch aan de slag met astrologie

Met Dick van der Mark en Nora Gosselink

Stel je voor, je bent al een tijdje bezig voor jezelf om je te verdiepen in de astrologie. Online, zelfstudie, podcasts of losse cursussen en je hebt ondanks je kennis van de astrologie nog niet dat ‘YES-gevoel’. Je hebt het nog niet hélemaal in de vingers.


 

Je wilt een stap verder, de diepte in en misschien de wereld in. Voorbij de oppervlakkigheden. Of je wilt gaan duiden voor anderen, maar je zou graag feedback willen hebben vóór je start. Of je overweegt soms wel eens een gediplomeerde professional te worden. Kortom, je mist de verbindende schakel.

De missing link

Geïnspireerd door de vele vragen naar meer kennis, ervaring, uitwisseling en advies om naar level 2.0 te gaan met astrologie, het in essentie te begrijpen en te kunnen toepassen, bieden wij je een 3-daagse training aan waarin je je kan uitleven in de astrologie onder leiding van twee ervaren astrologen. We gaan de diepte in en gaan aan de slag met de astrologische praktijk: hoe breng je jouw inzichten nu echt samen tot een samenhangende en inspirerende duiding?

Wat gaan we doen?

We benaderen de horoscoop vanuit psychologisch perspectief, vanuit de familielijnen en vanuit de thema’s die de ziel in dit leven wil ervaren. Dat doen we aan de hand van de horoscopen van de deelnemers en ingebrachte cases. Verwacht een mix van boeiende lessen over astrologie en vooral veel mogelijkheden om te oefenen. 

Op deze manier leer je je eigen stijl ontwikkelen in de toepassing van astrologie en leer je veel meer inzicht te krijgen op je persoonlijke bewustwordingsproces. 

Tijdens deze drie zaterdagen leer je meer over de diverse stappen in het lezen, het geïntegreerd duiden van de horoscoop en over het communiceren erover. Intussen heb je de gelegenheid om nieuwe gebieden in de astrologie te ontdekken die je, al dan niet zelfstandig, verder kan uitwerken. 


 

Thema's die worden besproken tijdens de driedaagse: de bekende planeten (Zon tot en met Pluto), de Zwarte lichten (Zwarte Zon en Zwarte Maan) en de Centauren (Cheiron, Pholus en Nessus)

Glimlachende Jonge Vrouw

Wie is welkom?

Iedereen die zich wil verdiepen in de astrologie en al enige voorkennis heeft. Of je het nu doet uit pure interesse of om jezelf beter te leren kennen of om aan de slag te kunnen gaan voor anderen of om professioneel te worden, in deze training kan jij aan je trekken komen.

Wie zijn wij?

Vanuit de ontmoeting tussen Nora Gosselink (bekend van praktijk en podcast In de sterren) en Dick van der Mark (astroloog en oprichter van Caelestis, School voor Astrologie, Bewustzijn en Spiritualiteit en astroloog bij praktijk De bekende Weg) is het idee geboren om een brug te slaan tussen online leren en de praktijk.

Praktische zaken

Data

Zaterdag 10 februari, 2 maart en 6 april

Tijd

11:00 uur tot 16.00 uur


Locatie

Centrum De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam

Kosten

€375

Groepsgrootte

15 - 20 personen

Aanmelden

Aanmelden via nora@indesterren.nl

Magical Mountians
bottom of page