top of page

Opleiding 

Caelestis is een erkende parttime opleiding voor mensen die meer inzicht in zichzelf en het leven willen verkrijgen en die kennis, ervaring en vaardigheden willen toepassen. Dat kan misschien geïntegreerd worden in je huidige beroep of als zelfstandig werkend astroloog en zeker als leefwijze in het leven van alledag.

Als je je bewust wilt worden van de reden van deze incarnatie om vandaar uit anderen te kunnen spiegelen in hun eigen weg, dan biedt de opleiding hiertoe een ontwikkelingsweg op maat aan om dit te realiseren. 

 

Wat wordt er van je verwacht?

In principe wordt er van je verwacht dat je in het bezit bent van een diploma HAVO of MBO 4. Aangezien de opleiding zeker niet puur intellectueel gericht is, zijn intuïtie en gevoel voor symboliek een geweldige kwaliteit die een zinnige bijdrage kunnen leveren aan het succesvol doorlopen van de opleiding.

 

Ben je student van een andere erkende astrologische opleiding geweest en wil je je studie voortzetten bij Caelestis, dan kan je instromen in een van de aansluitende leerjaren. Vraag gerust een vrijblijvende intake aan om een juiste plaatsing te bespreken.

Autodidacten en studenten van niet-erkende opleidingen kunnen in overleg worden aangenomen na het afnemen van een toets.

 

Voertaal

Nederlands. Wanneer er voldoende belangstelling is om een Engelstalige groep te formeren, dan kan dit een optie zijn die de opleiding aanbiedt.

 

Aanmelding 

Als je overweegt om te gaan studeren bij Caelestis, dan zijn de volgende stappen te nemen:

 

  1. Vraag de uitgebreide studiemap aan

  2. Vul het online inschrijfformulier in naar inschrijfformulier
    Als je bent ingelogd op je Google-account, slaat het formulier je voortgang automatisch 30 dagen op, zodat je op verschillende apparaten kunt werken of pauze kunt nemen zonder je antwoorden te verliezen.

  3. Zodra we jouw inschrijving hebben ontvangen, krijg je een uitnodiging voor een intake gesprek. 

  4. De intake. Tijdens dit gesprek kan je alle vragen die je hebt stellen. In deze nadere kennismaking kunnen we van beide kanten helder krijgen of de opleiding wat voor je is. 

  5. Als je definitief besluit om deel te nemen aan de studie, dan vul je de studieovereenkomst in die je dan inmiddels gekregen hebt. 

  6. Tenslotte maak je je inschrijving definitief door overboeking van €50 op de rekening van Caelestis als eerste deel van de betaling.

 

 
bottom of page