top of page
Misty Woodland

Kennismaken met de opleiding Caelestis

Graag nodigen we je uit om kennis te maken met de opleiding en met onze manier van werken met astrologie of mogelijk om je toekomstige medestudenten te ontmoeten. Naast sfeer proeven en informatie opdoen, kan je ook kennismaken met de opleiding, de docenten en enkele studenten.

 

Zoals altijd willen studenten met plezier je horoscoop duiden in een kort en gratis consult. Kom te weten wat docenten en de aanwezige studenten inspireert. Enthousiasme is tenslotte een van belangrijkste items om een studie te beginnen. We nemen je mee in de wereld van de astrologie en meer.

 

Deze open dag heeft een inloop karakter. Aanmelden van tevoren is fijn, maar niet noodzakelijk. Dus je last minute beslissing om te komen, wordt ook gewaardeerd. Het programma vind je hieronder vermeld. 

Bekijk hier alvast de video’s met interviews met docenten en studenten over hun ervaring met de opleiding van Caelestis. Voor vragen kan je natuurlijk altijd terecht via ons contactformulier.

Locatie

De open dag is in Avanturijn, Voetiusstraat 3 te Utrecht. 

Cursuscentrum Avanturijn-Open Dag Astrologie Opleiding Caelestis_edited.jpg

Het programma

Uiteraard is er ruimte voor praktische informatie over de opleiding en voldoende tijd om eventuele vragen die bij je leven te beantwoorden. Niet alleen het team is aanwezig, maar ook studenten kunnen ingaan op je vragen. Maar misschien wil je eerst meer weten over astrologie om te kijken of de studie bij je past. Het kan allemaal uitgezocht worden op deze open dag. Tussen de informatierondes door kan je de aanwezige docenten en studenten ontmoeten en je kan alle vragen stellen die je hebt.

In de Voorzaal krijg  je gratis een korte horoscoopduiding. Zorg dat je je geboortetijd weet!

Achterzaal

12.00

Opening van de Open Dag

Informatie over de opleiding, wat betekent studeren bij Caelestis en een kennismaking met Spirituele Astrologie als vertrekpunt voor je astrologische kennis.


13.30

Studenten aan het woord over hun ervaring tijdens hun studie bij Caelestis

15.30

Een rondgang door de diverse vakken die gegeven worden waaronder intuïtie en astrologie en het esoterisch principe van de astrologie.

16.15

Afronding

De docenten van astrologie opleiding Caelestis

De docenten van Caelestis 

Vrijdag- of zaterdaggroep

Wil je meedoen komend studiejaar, dan heb je de keus uit een vrijdag of een zaterdag als lesdag. 

Voorzaal

12.15 - 16.00

Gratis horoscoopduidingen

Doorlopend korte horoscoopduidingen door studenten van de opleiding. Je hoeft geen afspraak te maken van tevoren, loop gewoon binnen. Een consult duurt zo’n 15 minuten. Zorg ervoor dat je je geboortetijd paraat hebt als je een duiding wilt.

7 redenen om voor Caelestis te gaan!

Waarin verschilt Caelestis nu heel specifiek van andere astrologie opleidingen?

Meer activiteiten en een volgende open dag

Kan je niet aanwezig zijn op 23 maart? Vraag dan de studiegids aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Eind augustus is er weer een open dag van Caelestis. Ook dan ben je van harte welkom.

Workshop 12 mei

13.30 - 16.00

Wil je meer weten van spirituele astrologie en wil je dat doen aan de hand van jouw eigen horoscoop? Kom dan naar de workshop die gegeven wordt in Avanturijn Utrecht.

 

Van 13.30 tot 16.00 uur komen diverse punten uit de spirituele astrologie aan de orde die we toepassen aan de hand van je eigen horoscoop. Leer zo de werking van het transpersoonlijk niveau in jouw geboortehoroscoop.

 

Locatie: Avanturijn, Voetiusstraat 3, Utrecht

Kosten: €27,50

Meer informatie of aanmeldeninfo@caelestis.nl

Caelestis, opleiding voor astrologie

Over Caelestis

Caelestis is een erkende beroepsopleiding voor mensen die zichzelf willen ontdekken en hun kennis en ervaring willen delen met anderen door de horoscoopduidingen die ze geven. De opleiding bestaat sinds 2015 en heeft momenteel meer dan 100 studenten.

 

De lessen worden op vrijdag of zaterdag gegeven. Je kan zelf een keuze maken op welke dag jij de studie wilt volgen. Centraal staat de spirituele astrologie (de essentie) en daaruit volgend de psychologische astrologie (de persoonlijkheid). De vakken Esoterie en Symboliek, Zijn in een lichaam en Intuïtieve Ontwikkeling vormen de ondersteunende vakken in deze 4-jarige opleiding. Je eigen horoscoop staat centraal in de opleiding. Zelfontwikkeling is het begin- en eindpunt.

 

Daarnaast is vanaf eind eerste jaar het oefenen met horoscopen een terugkerend onderdeel van het lesprogramma. Vanaf het derde jaar zijn diverse specialisaties mogelijk. Het afronden van de opleiding is geen race naar een examen waar je je best voor moet doen, maar het volgen van je verlangen om jezelf tot uitdrukking te brengen. Geen presteren, maar manifesteren. Dat is waar deze studie over gaat.

 

Er zijn plannen om voor mensen die elders een deel van een andere astrologieopleiding hebben gedaan en voor mensen die door (online) zelfstudie astrologie hebben geleerd een verkort traject aan te bieden om tot een afronding van de studie te komen met een erkend diploma.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Inschrijven OD 21 juni
Lily Flower

Zaterdag 23 maart 2024

Van 12 tot 16.15 uur in Avanturijn, Utrecht

OPEN DAG CAELESTIS

bottom of page