top of page
Crystal Ball

Online cursus

6 Dinsdagavonden vanaf 30 jan. t/m 12 maart 
19.30 tot 21 uur 

SPIRITUELE ASTROLOGIE 

Leren bij Caelestis zonder de deur uit te hoeven

Kennismakingscursus

Astrologie staat in de belangstelling en online is genoeg te vinden voor wie geïnteresseerd is. Maar hoe zou het zijn om wat meer in de diepte te kijken van je eigen horoscoop? Zolang je deze niet als uitgangspunt neemt, blijven de astrologische beschrijvingen algemeen en krijg je misschien niet die specifieke antwoorden die je graag zou willen hebben.

Volgende stap

Als je wat meer zou willen weten, waarom dan niet meteen een online cursus spirituele astrologie met jouw persoonlijke horoscoop als vertrekpunt? Het woord spiritualiteit wordt wel vaak gebruikt, maar weet je wat het verschil is met de psychologische aanpak? Psychologische astrologie kan je goede adviezen geven om meer resultaat te boeken of je leren beter om te gaan met bepaalde kanten van jezelf. Het heeft de focus op je persoonlijkheid. Niets mis mee natuurlijk. De spirituele interpretatie begint met vragen die aan de persoonlijkheid voorafgaan. Het uitgangspunt is dat je niet anders of beter hoeft te worden, het gaat om de ontdekking wie er altijd achter dat aangeleerde gedrag heeft gezeten. Dus niet gedrag van het ego proberen te veranderen, maar zien wie je van nature bent.

Niets nieuws leren

Je leert in deze cursus je eigen thema’s herkennen en de fundamentele helderheid die je inmiddels wel wat hebt versluierd om een beetje goed weg te komen in dit bestaan opnieuw te ontdekken. Je hoeft dus geen moeite te doen iets van buiten te leren, je leert van binnen door herkenning. Dat is de functie van spirituele astrologie.

Geen voorkennis wel zelfkennis

Je hoeft in principe niets van astrologie te weten om mee te kunnen doen. Als je al wat aan zelfstudie hebt gedaan, dan biedt deze vorm van astrologie je ook nieuwe inzichten. Jij bent de ervaringsdeskundige van eigen leven. De astrologie leert je de taal om je ervaringen te kunnen verwoorden. Of je nu je aan het oriënteren bent op een echte studie van jezelf of dat je in het snuffelstadium bent, voel je uitgenodigd om mee te doen.

Praktische zaken

Data

30 januari, 6, 13, 27 februari, 5 en 12 maart 2024

Tijd

Van 19.30 - 21 uur. Via Zoom.

Kosten

Je betaalt voor de cursus €175

Vrouw achter laptop volgt online cursus spirituele astrolgie bij Caelestis

Aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier met je geboortegegevens (zo nauwkeurig mogelijk) en je ontvangt snel bericht over je aanmelding met de details, inclusief je geboortehoroscooptekening.

Ja, ik wil graag deelnemen aan de Online Spirituele Astrologie cursus

Dank voor je inschrijving!

Inschrijven Online Cursus
bottom of page