top of page
Crystal Ball

Online cursus

6 Dinsdagavonden van 10 okt. t/m 12 dec.  van 19.30 tot 21 uur 

SPIRITUELE ASTROLOGIE 

Online cursus bij Caelestis zonder de deur uit te hoeven

Kennismakingscursus

Wil je eens verder kijken met astrologie dan de stand van je Maan en Zon en de betekenis daarvan voor jou? Of heb je misschien nog helemaal geen verstand van horoscopen, maar wil je er eens meer van weten? Met wat voor reden dan ook, iedereen is welkom om deze stap naar zelfinzicht te nemen.

Waar gaat het allemaal over?

Met deze cursus krijg je aan de hand van je eigen horoscoop meer zicht op wat jouw persoonlijkheid drijft om het leven te leven. Je krijgt genoeg stof om over jezelf na te denken daar kan je zeker van zijn. Dit is een manier om je eigen horoscoop te leren bekijken vanuit een spiritueel perspectief.

Algemene inhoud

In deze onlinecursus ga je in je eigen horoscoop kijken naar een aantal punten, die, zoals gezegd, eigenlijk achter de persoonlijkheid liggen. Dit zijn planeten en punten die de thema’s weergeven die voor jou essentieel zijn, want daarmee ben je vaak zonder te weten 24/7 bezig. Ken je eenmaal het thema, dan weet je beter wat je aan het doen bent en dan is bewustwording een feit.

Specifieke punten

  • Zo kom je meer te weten over de liefde die je meebrengt bij geboorte en waarin - hoe tegenstrijdig ook misschien - de angst uit vorige levens opgeslagen ligt. (Pluto)

  • Als je geboren wordt, ben je nog volledig helder, maar dat is niet herkend en dat leidde tot allerlei ingewikkelde situaties. Hoe kom je weer terug bij wie je echt bent? (De Zwarte Maan)

  • Dat je DNA hebt geërfd van je voorouders is duidelijk. Maar wat zit er voor inhoud in die genen? Wat is niet van jou, maar mag je wel zien op te lossen? (Centauren)

  • En tenslotte ga je zien wat je specifiek komt brengen in dit leven en wat je daarvoor hebt meegenomen. (Maansknopen)

Handig om te weten

Je hoeft niets van astrologie te weten om mee te kunnen doen. Als je nieuwsgierig bent naar jezelf, dan is dit je cursus!

Praktische zaken

Data

10, 24 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december 2023

Tijd

Van 19.30 - 21 uur. Via Zoom.

Kosten

Je betaalt voor de cursus €150

Vrouw achter laptop volgt online cursus spirituele astrolgie bij Caelestis

Aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier met je geboortegegevens (zo nauwkeurig mogelijk) en je ontvangt snel bericht over je aanmelding.

Ja, ik wil graag deelnemen aan de Online Spirituele Astrologie cursus

Dank voor je inschrijving!

Inschrijven Online Cursus
bottom of page