top of page
Crystal Ball

Online cursus

6 Dinsdagavonden van 10 jan t/m 14 febr.  van 19.30 tot 21 uur 

SPIRITUELE ASTROLOGIE 

Online cursus bij Caelestis zonder de deur uit te hoeven

Kennismakingscursus

Wil je voorbij alle ‘Sun sign’ astrologie en dieper ingaan op deze materie, zodat het werkelijk over jou gaat? Dat kan, in deze online cursus.

Waar gaat het allemaal over?

Laten we eens aannemen dat je jezelf als persoon wel een beetje kent. Goed, dan nemen we de volgende stap. De spirituele stap: Wie ben je nog meer dan je persoonlijkheid en welke thema’s heb je gekozen om in dit leven te ervaren? Welke wijsheid heb je meegenomen dit leven in en waarom voel je je daarin zo weinig begrepen of gezien? In deze online avonden gaan we met elkaar op zoek naar de betekenisvolle lagen in de horoscoop. Jouw horoscoop om precies te zijn! Inzicht krijgen in steeds terugkerende situaties, de rode draad leren zien, doorkrijgen dat liefde en angst twee kanten van dezelfde medaille zijn. Dat zijn zo wat onderwerpen die langskomen. Verder leer je in het kort hoe de horoscooptekening is opgebouwd, zodat je inzicht kan krijgen in de duiding van de symbolen. Steeds maken we de koppeling naar jouw horoscoop en jouw ervaring. Op deze manier ervaar je levende kennis in plaats van boekenwijsheid.

Handig om te weten

Voorkennis is niet nodig, maar mag wel. Je krijgt van te voren je horoscooptekening en de zoomlink. Verder geen download nodig. Camera en microfoon aan. 

Praktische zaken

Data

10, 17, 24 en 31 januari, 7 en 14 februari 2023

Tijd

Van 19.30 - 21 uur. Via Zoom.

Kosten

Je betaalt voor de cursus €125

Online Socializing

Aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier met je geboortegegevens (zo nauwkeurig mogelijk) en je ontvangt snel bericht over je aanmelding.

Ja, ik wil graag deelnemen aan de Online Spirituele Astrologie cursus

Dank voor je inschrijving!

Inschrijven Online Cursus
bottom of page