top of page
Mountains

WORKSHOP SPIRITUELE ASTROLOGIE

zaterdag 14 mei van 13 - 16 uur 

Astrologie opleiding Caelestis onderscheidt zich van andere opleidingen door de spirituele invalshoek als uitgangspunt te nemen. Niet de persoonlijkheid van de mens staat voorop, maar de thema’s die voor je geboorte zijn bepaald om in dit leven te ervaren. Je zou het dus ook zielsgerichte astrologie kunnen noemen.

 

Wie met deze benaderingswijze nog geen kennis heeft gemaakt, mag zich zeker uitgenodigd voelen. Je krijgt informatie die werkelijk over jou gaat en het zou zo maar kunnen dat je gegrepen wordt door deze vorm van astrologie. Wil je meer weten? Dan zit je goed bij Caelestis. Interesse in astrologie betekent feitelijk interesse in jezelf en het proces van bewustwording.

 

Je krijgt deze middag een uitleg van een paar punten in de horoscoop die specifieke informatie bevatten van de thema’s die je je voorgnomen had om in dit leven uit te zoeken. De wijsheid die in je zit, maar vaak niet getoond mag worden (Zwarte Maan), de liefde die te groot is om (door jezelf) herkend te worden en daarom ervaren wordt als angst (Pluto) en het verlangen dat je hebt om in deze wereld iets te komen brengen (Maansknoop).

 

Je hoeft geen voorkennis van de astrologie te hebben om mee te kunnen doen. Het gaat vooral om ervaren en niet om iets wat geleerd moet worden. Tenslotte ben je ten diepste bewust ervan, het hoeft alleen nog te worden ‘wakker’ gemaakt.

AANMELDEN

Dick van der Mark info@caelestis.nl of 06-212 552 46. Stuur meteen je geboortegegevens mee, want we werken met de horoscopen van de deelnemers, zodat jouw ervaring met wat uitgelegd wordt voor iedereen helderheid kan geven. 

KOSTEN & BETALING

Deze bedragen €27,50 die je kan overmaken naar rekening NL36TRIO 0390930245 t.n.v. D.W. van der Mark.

DATUM & LOCATIE

Zaterdagmiddag 14 mei 2022 van 13.00 tot 16.00 uur.

Centrum Avanturijn, Voetiusstraat 3, Utrecht.

Vlak achter de Domtoren, op loopafstand van Utrecht CS.

Website Avanturijn

Heb je nog vragen? Laat van je horen!

Happy Student

Eindelijk een opleiding die over jou gaat (subject) en niet alleen over iets buiten jou (object)

Caelestis is een erkende beroepsopleiding voor mensen die zichzelf willen ontdekken en uiteindelijk hun kennis en ervaring willen delen met anderen. De opleiding bestaat sinds 2015 en heeft momenteel zo’n 80 studenten met lessen naar keuze op de vrijdagen of de zaterdagen.

 

Centraal staat de spirituele astrologie (Over de essentie) en daaruit volgend de psychologische astrologie (Over de persoonlijkheid).

De vakken Esoterie en Symboliek, Zijn in een lichaam en Intuïtieve Ontwikkeling vormen de ondersteunende vakken in deze 4 jarige opleiding.

Leaf
bottom of page