top of page
Misty Woodland

Kennismaken met de opleiding Caelestis

Graag nodigen we je uit om kennis te maken met de opleiding en met onze manier van werken met astrologie. Naast sfeer proeven en informatie opdoen, kan je ook kennismaken met de docenten en enkele studenten.

 

Zoals altijd willen studenten met plezier je horoscoop duiden in een kort en gratis consult. Kom te weten wat docenten en de aanwezige studenten inspireert. Enthousiasme is tenslotte een van belangrijkste items om een studie te beginnen. We nemen je mee in de wereld van de astrologie en meer.

Aanmelden

Geef je op als je op deze open dag wilt komen. Voor ons fijn in verband met de ruimten in het Centrum. Mocht je pas op de dag zelf besluiten om te komen, dan kan dat natuurlijk ook. We starten om 12 uur. Zorg dat je je geboortetijd weet als je een kort consult wilt. 

 

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Ja, ik wil graag deelnemen aan de Open Dag op 18 maart '23!

Dank voor je inschrijving!

Locatie

De open dag is in Avanturijn, Voetiusstraat 3 te Utrecht. Op loopafstand van Utrecht CS achter de Domtoren.

Bekijk hier alvast de video’s met interviews met docenten en studenten over hun ervaring met de opleiding van Caelestis. Voor vragen kan je natuurlijk altijd terecht via ons contactformulier.

Waarom Caelestis?

Het vertrekpunt in deze opleiding is de spirituele astrologie. Geen toevoeging in het lesprogramma, maar de kern! Daarnaast leer je alles over de psychologische astrologie, zodat je een allround erkend astroloog kan worden als je dat wilt.

Bij Caelestis ligt het accent niet op uit het hoofd leren, maar op het gebruik van je eigen intuïtie waarmee je een keus maakt op basis van de horoscoopgegevens. Het gaat er niet om iets ‘van buiten’ te leren, eerder over naar binnen kijken. De opleiding gaat over jou. Het vertalen van symboliek vraagt iets anders van je, dan wat bij de meeste studies gebruikelijk is.

 

Verder kenmerkt Caelestis zich door het aanbieden van diverse vakken naast feit dat we naast het vak Astrologie. Intuïtie en Lichaamsbewustzijn én het vak Esoterie en Symboliek vormen onderdeel van de studie.

 

Je kan kiezen voor de vrijdag of de zaterdag als jouw vaste lesdag. Als extra kan je kiezen om student-lid te worden van de Astrologische Associatie en/of deel te nemen aan het studentenuitwisselingsprogramma met The Blue Rose in Ierland. Een themaweekend voor het eerste jaar is onderdeel van het lesprogramma.

Smiling Businesswoman

Vrijdag- of zaterdaggroep

Wil je meedoen komend studiejaar, dan heb je de keus uit een vrijdag of een zaterdag als lesdag. 

7 redenen om voor Caelestis te gaan!

Waarin verschilt Caelestis nu heel specifiek van andere astrologie opleidingen?

Inschrijven OD 18 mrt 2023
Mountains

Zaterdag 18 maart

Van 12 tot 16 uur in Avanturijn

OPEN DAG CAELESTIS

bottom of page