top of page

Kennismaken met de opleiding Caelestis

Graag nodigen we je uit om kennis te maken met de opleiding en met onze manier van werken met astrologie of mogelijk om je toekomstige medestudenten te ontmoeten. Naast sfeer proeven en informatie opdoen, kan je ook kennismaken met de opleiding, de docenten en enkele studenten.

 

Zoals altijd willen studenten met plezier je horoscoop duiden in een kort en gratis consult. Kom te weten wat docenten en de aanwezige studenten inspireert. Enthousiasme is tenslotte een van belangrijkste items om een studie te beginnen. We nemen je mee in de wereld van de astrologie en meer.

 

Er is een programma voor deze middag, dat vind je hieronder vermeld. 

Bekijk hier alvast de video’s met interviews met docenten en studenten over hun ervaring met de opleiding van Caelestis. Voor vragen kan je natuurlijk altijd terecht via ons contactformulier.

Aanmelden

Geef je op als je op deze open dag wilt komen. Voor ons fijn in verband met de ruimten in het Centrum. Mocht je pas op de dag zelf besluiten om te komen, dan kan dat natuurlijk ook. We starten om 12 uur. Zorg dat je je geboortetijd weet als je een kort consult wilt. 

 

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven.

Ja, ik wil graag deelnemen aan de Open Dag op 18 maart '23

Dank voor je inschrijving!

Locatie

De open dag is in Avanturijn, Voetiusstraat 3 te Utrecht. 

Het programma

Uiteraard is er ruimte voor praktische informatie over de opleiding en voldoende tijd om eventuele vragen die bij je leven te beantwoorden. Niet alleen het team is aanwezig, maar ook studenten kunnen ingaan op je vragen. Maar misschien wil je eerst meer weten over astrologie om te kijken of de studie bij je past. Het kan allemaal uitgezocht worden op deze open dag. Er zullen studenten zijn die korte horoscoopduidingen geven. Zorg dat je je geboortetijd weet!

12.00

Welkom en introductie

Waarom Caelestis?

Wat houdt astrologie bij Caelestis in? Dick vertelt hierover zowel voor mensen die nog niets van astrologie weten als voor mensen die zich al enigszins hebben verdiept in de astrologie.

12.45

Wat inspireert ons persoonlijk?

Onze docenten aan het woord

De docenten vertellen welk onderdeel van de astrologie hen inspireert. Zo krijg je wat te horen over transpersoonlijke astrologie, de Plutoïden en de Centauren, geen alledaagse zaken, maar niet minder boeiend.

14.00

Pauze

Een korte pauze of de mogelijkheid voor een persoonlijk consult.

14.15

Charlotte Wenner

Zwarte lichten Astrologie

Charlotte zal vertellen over een gedeelte van het boek dat ze aan het schrijven is en dat over de Zwarte Lichten Astrologie gaat.

14.50

Vragen en antwoorden

Wat praktische zaken over de opleiding en de beantwoording van vragen die er zijn 

 

15.20 

Corien Govaarts

Corien vertelt over het nut en gemak van het vak Intuïtieve ontwikkelingen en over Zijn in een lichaam. 

Smiling Middle Aged Woman

Vrijdag- of zaterdaggroep

Wil je meedoen komend studiejaar, dan heb je de keus uit een vrijdag of een zaterdag als lesdag. Voor de vrijdag zijn nog genoeg plaatsen beschikbaar, voor de zaterdag is een wachtlijst.

7 redenen om voor Caelestis te gaan!

Waarin verschilt Caelestis nu heel specifiek van andere astrologie opleidingen?

Inschrijven OD 21 juni
Misty Woodland

Zaterdag 18 maart

Van 12 tot 16 uur in Avanturijn

OPEN DAG CAELESTIS

Misty Woodland
bottom of page