Open dag zaterdag 25 augustus

Het nieuwe studiejaar begint weer!

met astrologie en meer..

Aan het einde van de zomer, vóór het nieuwe studie- en cursusjaar weer begint, biedt Caelestis, school voor Astrologie, Bewustzijn en Spiritualiteit, je de gelegenheid om kennis te maken met de astrologie zoals die gegeven wordt bij Caelestis en wel op zaterdag 25 augustus van 12.00 – 17.00 uur.
 
 

Zin om kennis te maken met astrologie? Altijd al willen ervaren dat er samenhangen en patronen zijn in het leven die ons niet aangeleerd zijn, maar waarvan we wel het

vermoeden hadden dat ze er waren?
 
 

Je kan deze middag op een aantal manieren kennis maken met Astrologie, de opleiding en het cursusaanbod in het komende seizoen. Of je nu de studie wilt beginnen of een cursus zoekt om eerst maar eens wat kennis op te doen, er is genoeg informatie om je keuze te kunnen maken.

 

Vakkenpakket
Naast astrologie kan je een indruk krijgen van de verschillende vakken die in de opleiding gegeven worden naast de astrologie. Dat zijn Intuïtief waarnemen, Lichaamsbewustzijn en Esoterie.

 

Praktisch
Uiteraard is er ook aandacht voor de praktische zaken, de visie van de school, het beroepsperspectief en de manier waarop er gewerkt wordt.

 

Consulten
Daarnaast geven studenten van de opleiding doorlopend gratis korte consulten. Dus als je je geboortetijd paraat hebt, dan kan je een duiding krijgen deze middag.

 

Locatie
Waar moet je zijn volgende week zaterdag tussen 12 en 17 uur?
Avonturijn, Voetiusstraat 33 in Utrecht

Op slechts 7 minuten lopen van Utrecht Centraal, direct achter de Domtoren. Makkelijker kan het niet.
 

Aanmelden
Aanmelden voor de open dag is van te voren niet nodig. Er is een programma voor de hele middag, maar als je niet met het hele programma mee wilt doen en maar even langs wilt komen, val dan gewoon binnen en haak in op wat er op dat moment gebeurt.


Tot ziens op 25 augustus!

 

 

 
  • Facebook pagina Caelestis
  • Linkedin Dick van der Mark

© 2020 CAELESTIS ALL RIGHTS RESERVED

  • Facebook pagina Caelestis
  • Linkedin Dick van der Mark