Tree on Cliff
Open dag zaterdag 29 augustus

Het nieuwe studiejaar begint weer!

met astrologie en meer..

Aan het einde van de zomer, vóór het nieuwe studie- en cursusjaar weer begint, biedt Caelestis, school voor Astrologie, Bewustzijn en Spiritualiteit, je de gelegenheid om kennis te maken met de astrologie zoals die gegeven wordt bij Caelestis en wel op zaterdag 29 augustus van 12.00 – 16.00 uur.
 
 

Zin om kennis te maken met astrologie? Altijd al willen ervaren dat er samenhangen en patronen zijn in het leven die ons niet aangeleerd zijn, maar waarvan we wel het

vermoeden hadden dat ze er waren?
 
 

Graag nodigen we je uit om kennis te maken met de opleiding en met onze manier van werken met astrologie. In twee zalen is ruimte om de sfeer te proeven, informatie op te doen en om een beeld te krijgen van Caelestis. Om zo flexibel mogelijk te zijn, wordt het programma in twee rondes aangeboden, dus je hoeft niets te missen.

 

Programma

Uiteraard is er ruimte voor praktische informatie over de opleiding en voldoende tijd om eventuele vragen die bij je leven te beantwoorden. Niet allee het team is aanwezig, maar ook één van de studenten kan ingaan op je vragen. Maar misschien wil je eerst meer weten over astrologie om te kijken of de studie bij je past. Om het programma niet al te statisch te maken houden we geen voordrachten, maar vragenderwijs zullen de volgende items aan de orde worden gebracht, die naar wij hopen, jullie tot nadenken stemmen. Een greep uit wat je kan verwachten:

  • In welk referentiekader past de taal van astrologie?

  • De Zwarte Lichten, het hart van de astrologie Intuïtie en kennis, een vreugdevol huwelijk bij het duiden van horoscopen

  • Als je niet aanwezig bent, hoe moet je dan een horoscoop duiden? Over Zijn in een lichaam

  • Waarom zou je astroloog willen worden?

  • De verdrongen emoties. Een klein onderzoek naar de betekenis van de recent ontdekte Plutoïden

  • Zelfkennis is meer dan de analyse van je karakter. Bewust zijn kan niet verloren gaan of opgesloten worden

 

Locatie
Waar moet je zijn zaterdag tussen 12 en 16 uur?
Avonturijn, Voetiusstraat 33 in Utrecht

Op slechts 7 minuten lopen van Utrecht Centraal, direct achter de Domtoren. Makkelijker kan het niet.
 

Aanmelden

We willen graag van tevoren weten wie er komt, zodat we voldoende ruimte kunnen creëren. Nog vragen? Stuur een mail en we nemen contact met je op. 


Tot ziens op de open dag!